Mercedes uit Keulen import verslag

Beste mensen, ik wil even wat wijsheid met jullie delen. Go where you are treated best. Dat is mijn levens motto. In alle opzichten. In Nederland worden wij auto liefhebbers niet al te best behandeld. Veel te veel betalen voor standaard auto modellen.

Nee dan bij onze oosterburen. De auto’s zijn veel luxer uitgevoerd. En kosten veel minder dan in Nederland. Je betaald dus minder maar je krijgt meer hoe krom is dat? Ja die Duitsers weten ons auto liefhebbers wel goed te behandelen. Het is als een kind in een snoepwinkel, met al die fantastische BMW, Mercedes en Porsche daar.

Ik heb wekenlang rondgekeken op AutoScout24. Zat gewoon te kwijlen achter mijn PC. Wat ze daar aanbieden op de Duitse auto markt daar zijn geen woorden voor mensen! En toen zag ik haar. De Mercedes van mijn dromen. En geheel binnen mijn budget. Nice!

Alleen zat ik wel een beetje in mijn maag. De auto staat in Keulen. Ik woon in Friesland. Best een lange rit! Alsmede, al het papierwerk dat er bij komt kijken kan me ook gestolen worden! Ik ging dus rondkijken op het web of ik dit niet allemaal kon uitbesteden.

Aanbevolen: Easyimport.nl | Auto importeren Duitsland

Ik heb het berekend, zelfs met de dienst van de importeur was het nog veel goedkoper om de auto te importeren dan in Nederland te kopen. Sowieso zijn er geeneens Mercedes zo luxe uitgevoerd beschikbaar hier in ons landje.

Tip: Easyimport.nl | BPM berekening gratis

Goed om te weten dus is dat de BPM berekening ook verzorgd wordt door het import bedrijf. Indien je twijfelt kun je deze zelfs gratis en vrijblijvend aanvragen dus je hebt niets te verliezen!

Enfin, ik rijd nu al een paar weken rond in mijn Mercedes en ik moet zeggen dat dit een van de beste beslissingen van mijn leven is gebleken!